За блога

Как „CAD Тайни“ може да ти помогне да удвоиш скоростта си на работа с AutoCAD

Създавам този блог с цел да публикувам трикове за AutoCAD. За съжаление източниците на информация и добри практики на български език са в много ограничен обем в Интернет. Все още няма и практика на ежегодни обучения и семинари за новостите в бранша.

С този блог ще се опитам да запълня поне малка част от информационната дупка като публикувам информация както за нови възможности на Aутокад, така и за позабравени стари, но много полезни команди.

Тук публикувам трикове, които съм разучил, решения на различни проблеми и отговори на въпросите на читатели на блога.

Какво казват другите за „CAD Тайни“

С времето блога стана мястото в България, където се събират хора, които искат да научат новостите за AutoCAD и друг софтуер за проектиране. Страницата на блога във Фейсбук минава 4200 почитателя, нещо изключително рядко срещано за български блог. Има над 1,000 абоната за AutoCAD уроци по имейл, а посещенията на сайта са над 30,000 месечно.

Запиши се за безплатни AutoCAD уроци


Имейл:
Малко име (на кирилица):

За Иван Цукев

Казвам се Иван Георгиев Цукев и съм автор на този блог и управител на проектантско бюро ЦУКЕВ ООД. Завършил съм Немската гимназия в София и Университетът по архитектура, строителство и геодезия, специалност „Строителство на сгради и съоръжения“.

Аз вярвам, че ролята на проектанта е да анализира множество възможности и да предложи най-доброто решение да даден проблем. В нашето проектантско бюро, аз съм обърнал наопаки масовата практика, 90% от времето за подготовка на един проект да е чертожна и 10% проектантска дейност.

За да постигнем това и за да продължаваме да го усъвършенстваме аз непрекъснато чета книги, посещавам обучения и „човъркам“ новите възможности на програмите, за да изтискам още няколко процента производителност. Това ни позволи да елиминираме хамалогията и да ни остави повече време да мислим и анализираме по-интересни, по-иновативти и по-нестандартни решния.Абонирай се да получаваш AutoCAD Уроци по Емейл